Sterk Byåsenseier Byåsen videre etter en solid seier over Sola.

Tonje Nøstvold og Camilla Herrem tok en solid seier over klubben som de vokste opp i.

Skrevet av NTH

Det tok Byåsen nesten ni minutter å gå i ledelsen over Sola i onsdagens Cupkamp, men derfra og ut var det enveiskjøring. 

Byåsen leverte en god første omgang og forsvarsspillet så ut til å sitte godt. Til pause hadde Byåsen scoret dobbelt så mye mål som Sola og ledet 18 – 9.

Ida sterkt tilbake

Ida Alstad var tilbake på banen i kveldens Cupkamp etter skaden hun pådro seg mot Buducnost sist søndag. Det gikk ikke lenge før hun skulle markere seg. God i forsvar og virket lenge solid i angrep. Til slutt sto hun med 8 mål.

Tonje best

Tonje Nøstvold var tilbake i Åsenhallen for første gang på seks år i kveldens NM-kamp. Og for et «comeback». Tonje scorte hele 7 mål og ble kåret til banens beste av juryen i Åsenhallen.

Kampen endte med en solid seier til Byåsenjentene, 24 – 34. Byåsen er dermed videre til neste runde av Cupen som er kvartfinalene. Hvem Byåsen møter trekkes i morgen, torsdag.

Byåsens målscorere: Camilla Herrem 4, Tonje Nøstvold 7, Ida Alstad 8, Mari Molid 5, June Andenæs 1, Hanna Yttereng 4, Raja Toumi 2, Iva Fialova 1, Inga Berit Svestad 1.

(Byåsen)