Info om parkering i forbindelse med kampen mot Larvik 30. april kl. 18

Vi ønsker alle publikummere velkommen på kamp på søndag kl. 18. Vi har laget en oversikt over hvor dere kan parkere med 5-10 minutters gange til Trondheim Spektrum. Anbefaler ellers trikk og buss. Velkommen!

Skrevet av byaasen

Samtidig med at vår kamp spilles i Trondheim Spektrum foregår også Trondheimscupen. Dette betyr at det ikke er tilgjengelig parkering ved Spektrum i forbindelse med vår kamp.

Vi oppfordrer publikum til å parkere i området rundt Ila hvor det er fri parkering, men veldig få plasser, ved Skansen er det offentlig parkering, men i tillegg kan dere parere hos E.A. Smith og på taket på Felleskjøpet. Ca 200 plasser tilsammen. Leütenhaven p-plass har gratis parkering på Søndager (P-huset er stengt). Det samme har alle automatplasser i Midtbyen og Kalveskinnet Bunnpris Elgeseter har ca 70 plasser. Det finnes også automatplasser på ØYA og St. Olavs Hospital, men her er det avgift til kl. 20.00 (ved Akutten til 24.00).

Vær ute i god tid og bruk helst offentling transport til hallen. Ta trikken fra Byåsen og hopp av i Ila. Da er det kun kort vei til Spektrum. Det samme med buss fra andre deler av byen.

Bestill billett på forhånd så er du sikret plass og kan gå rett inn.

Billettene bestiller du her:

http://www.ticketmaster.no/event/semifinale-sluttspill-byasen-elite-larvik-billetter/536773