Info om parkering i forbindelse med kamp i Trondheim Spektrum

Det er dobbelkamp i Spektrum onsdag 11. oktober. Kolstad spiller kl. 18.30 mot Bodø og vi spiller kl. 20.30 mot Storhamar. Vi har laget en oversikt over hvor dere kan parkere med 5-10 minutters gange til Trondheim Spektrum. Anbefaler ellers trikk og buss. Velkommen!

Skrevet av byaasen

Utbyggingen av Trondheim Spektrum har startet og i den forbindelse er det ikke mulig å parkere ved Trondheim Spektrum.

Vi oppfordrer publikum til å parkere i området rundt Ila hvor det er fri parkering, men veldig få plasser, ved Skansen er det offentlig parkering, men i tillegg kan dere parere hos E.A. Smith og på taket på Felleskjøpet. Ca 200 plasser tilsammen. Leütenhaven p-plass har gratis parkering på Søndager (P-huset er stengt). Det samme har alle automatplasser i Midtbyen og Kalveskinnet Bunnpris Elgeseter har ca 70 plasser. Det finnes også automatplasser på ØYA og St. Olavs Hospital, men her er det avgift til kl. 20.00 (ved Akutten til 24.00).

Vær ute i god tid og bruk helst offentling transport til hallen. Du kan ta trikken fra Byåsen og hopp av i Ila, stikk innom Lille Skansen på vegen og ta en Byåsenburger før du rusler over brua til Spektrum.  Det går busser fra alle steder i byen som stopper i kort gangavstand fra Spektrum.

Bestill billett på forhånd så er du sikret plass og kan gå rett inn – tillegg er det billigere.

Billettene bestiller du her:

 

http://www.ticketmaster.no/event/kolstad-handball-dobbelkamp-kolstad-bodo-byasen-storhamar-billetter/551137