Bodø
Bækkelaget
Drammen
Elverum
FyllingenBergen
Halden Topphåndball
Haslum
Lillestrøm Topphåndball
Nøtterøy Håndball Elite
Runar Sandefjord
Stord HK
ØIF Arendal
Byåsen
Fredrikstad
Glassverket
HK Halden
Larvik HK
Nordstrand
Oppsal
Skrim Kongsberg
Stabæk
Storhamar
Tertnes
Vipers

Byåsen

Norsk Topphåndball

Fokus på media

Gro Eide, Byåsens nye medierådgiver.

Byåsen har inngått et samarbeid med Gro Eide.

Som et ledd i Byåsens vei mot toppen inngår klubben nå et samarbeid med Gro Eide. Gro har lang fartstid innen idretten og har en fortid i blant annet Right To Play. I tillegg var hun medieansvarlig under VM i Oslo i fjor vinter. Vi har tatt en prat med den sprudlende trønderdama.

Drives av utvikling og suksess hos andre

Hvem er du Gro?

- Jeg er ei Trondheimsjente på 48 år som har jobbet med kommunikasjon, ledelse, media og idrett både nasjonalt og internasjonalt i snart 30 år. Det som driver meg er når jeg kan bidra til at mennesker kommer seg videre, utvikler seg og lykkes, enten alene eller sammen med andre!

Hvilket forhold har du til idrett og håndball spesielt?

- Jeg er nok over gjennomsnittet interessert i idrett og har jobbet innenfor denne ”industrien” i over 20 år. Jeg reiser til mitt åttende OL som presseattasje til sommeren – en rolle som kan beskrives som bindeleddet mellom utøvere/trenere/ledere og media under lekene.

- Min håndballkarriere er svært så beskjeden selv om den varte i ca 30 år, men som strekspiller på Malvik IL og diverse lag i bedriftsseriens 1. divisjon har jeg jo spilt noen kamper.. Det var derfor ikke vanskelig å takke ja til å være med og arrangere Euro’08 og rollen som nestleder i regionstyret for NHF Region Midt-Norge er også en stor motivasjon for å kunne være med å bidra.

Sprudlende jenter

Hvorfor takket du ja til å være Byåsen Håndball Elites medierådgiver?

- Først og fremst fordi jeg liker så godt jentene på laget som sprudler av energi, positivitet og innsatsvilje. Det er alltid artig å jobbe med mennesker som gir av seg selv – det blir jeg glad og motivert av – dere i administrasjonen er jo ikke så aller verst dere heller da, ler Gro.

Hva er det viktigste rådet du generelt gir toppidrettsutøvere i sitt samspill med media?

Vær deg selv, SMIL og bruk sunn fornuft. Fortell dine EGNE historier og sett dine EGNE grenser. Så tror jeg det er lurt å spørre mennesker rundt deg som du stoler på om råd når du er usikker – omdømmet ditt bygges hele tiden!

Byåsen ser frem til et fruktbart og spennende sammarbeid med Gro og klubbens Daglige leder er meget fornøyd.

- At vi har fått Gro på laget er veldig positivt for oss. Hun har lang og bred erfaring med media og det er viktig for Byåsen å ha et godt forhold til media, sier Torbjørn Balstad.

Publisert Mar 2012

Fra forsiden:

Festaften på bortebane

Byåsenseier 28-29!

Les mer

Viktig kamp i Drammen

Glassverket - Byåsen onsdag 04.mars

Les mer

Bli med!

Les mer

Fem Byåsenspillere på landslagssamling for LK96

16-22.mars i Romania

Les mer

Til forsiden

Logg inn