En rolig helg Sesongen nærmer seg slutten og vi har igjen to kamper av sesongen.

Med to kamper igjen og sølvet sikret ble det en helg med egentrening på jentene.

Skrevet av NTH

Sølvet ble som kjent sikret sist onsdag. Byåsen vant over Levanger på bortebane i deres nye storstue, Trønderhallen. Dagen derpå ventet testing med Olympiatoppen før de i helgen hadde egentrening.

Sesongen er på hell og vi har igjen to kamper av Postenligaen 10/11. På onsdag møter vi Storhamar i det som blir siste seriekamp for sesongen på hjemmebane. 2. april reiser vi til Arena for å møte Larvik i siste seriekamp.

På onsdag har vi salg i Supportershopen i tillegg til hoppeslott og ansiktsmaling. Haifive og Delfi kommer og ikke minst, jentene skal motta medaljene fra Norges Håndballforbund. Vi topper fremdeles tilskuerstatistikken i Postenligaen og det skal vi også gjøre ved sesongslutt.

Derfor gleder vi oss til å se DEG i Spektrum på onsdag!