• Foto: PK Foto

Vi skal være i form!

Når vi ønsker Molde velkommen på lokaloppgjør på onsdag!

Skrevet av byaasen

Det er under ei uke igjen til kampen mot Molde. Årets siste hjemmekamp, og Trondheim Spektrum ser ut til å bli full! Jentene jobber målrettet mot neste ukes kamp, og kjører på under torsdagens morgentrening i Granåsen!

Det har allerede kommet inn over 1000 påmeldinger fra klubblag, både i Trondheim og ute i distriktet. Fra Surnadal er det satt opp buss for at flere av lagene skal få mulighet til å se eliteseriekamp i Trondheim denne onsdagen. Vi har fremdeles ledige plasser, så har ikke ditt lag meldt seg på enda, kan det gjøres her.

Bli med å løft taket på Trondheim Spektrum du også! Billettluken vil åpne 1 1/2 time før kamp denne dagen, så alle får hentet seg ut billett før kampstart. Det vil være 3 billettpunkt, et ved hovedinngang oppe, et ved hovedinngang nede, og i infoskranken som normalt. Det vil også være et eget avhentingpunkt for Klubbpåmeldinger ved infoskranken. Alle punkt vil være merket!

Det vil bli konkurranse i pausen, og vi har noen overraskelser på lur. Så denne kampen er det verdt å få med seg. Sees på onsdag 18. november! 

NB! Det er sendt ut infomail til alle som har meldt på sin klubb. Har du ikke mottatt e-post? Da kan det være feil e-post er oppgitt. Informasjonen som ble sendt ut ligger her!