• Foto: LYKT

Målvakt Hanne R. Sagvold på utlån til Fredrikstad Ballklubb

Byåsen Håndball Elite (BHE) har blitt enige med Fredrikstad Bkl. om en utlånsavtale for målvakt Hanne R. Sagvold. Utlånsavtalen gjelder for kommende sesong.

Hanne har vært i BHE siden 2017. I løpet av denne tiden har hun fått prøve seg på Elitenivået. Hun har også en rekke landskamper for Norges U-Landslag, hvor hun debuterte senhøstes 2016.

 

Vi er glad for at Hanne nå får muligheten til mer spilletid og erfaring på Elitenivå med Fredrikstad Ballklubb. Dette er en veldig god og verdifull ballast å ha i sekken når hun vender tilbake til BHE etter utlånsavtalen neste sesong.

 

Foto: Karlsen Foto / Thomas Karlsen

 

Hanne selv sier følgende om utlånsavtalen: «Først og fremst gleder jeg meg veldig mye til å reise ned til Fredrikstad. Blir spennende å prøve noe nytt, både treneren og jentene virker veldig hyggelig. Trur jeg kan utvikle meg bra det neste året i Fredrikstad, og denne utlånsavtalen gir meg en større mulighet for elite spill, noe jeg ser frem mot».

 

Hun er forøvrig nylig tatt ut i Juniorjentenes tropp til håndball EM i Ungarn 9.-22. juli. (Sak om dette kommer i morgen 04.07).

 

Vi ønsker Hanne lykke til i Fredrikstad Bkl og ser frem til å følge henne utover sesongen! Vi ser allerede frem til at hun vender enda sterkere tilbake til Byåsen etter kommende sesong.

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)