Om Byåsenakademiet

Byåsen Håndball Elite har etablert Byåsenakademiet for å øke interessen for håndball og har som mål å få ungdom til å spille så lenge som mulig. Byåsenakademiet er et tilbud til barn og unge fra 6 til 16 år i hele Midt Norge. Vi arrangerer i samarbeid med klubber minihåndballturneringer, håndballskoler og camper, i tillegg til klubbesøk med treneropplæring, spillertreninger, posisjonsskoler og andre håndballrelaterte aktiviteter og foredrag.

 

Gjennom Byåsenakademiet tar Byåsen Håndball Elite et stort samfunnsansvar der over 7 000 barn og unge blir sett og hørt, aktivisert og motivert til å spille håndball. I Byåsenakademiet knyttes vennskap på tvers av kjønn og klubber. For noen et vennskap som kanskje varer livet ut. I tillegg vil Byåsenakademiet være den viktigste arenaen for utvikling av «morgendagens» elitespillere for Byåsen Håndball Elite.

 

Byåsenakademiet skal inspirere, motivere og skape entusiasme – samt bidra til både spiller- og klubbutvikling. Det er viktig for oss å skape gode relasjoner til alle klubber i Midt Norge.

 

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe!

Asgeir Hatlen

Håndballinspirator

Mobil: 459 67 751

E-post: asgeir@byaasen.no