Storseier i serieåpningen! – Byåsen

Storseier i serieåpningen!

Onsdag kveld åpnet Byåsen og Oppsal sesongen i Oppsal Arena. Byåsen og Oppsal tjuvstartet sesongen noen dager før de andre lagene og for en kamp det ble sett med Byåsens øyne.

Jentene gikk tøft ut mot det nyopprykkede Oslolaget og tok tidlig føringen. Forsvaret satt og skuddene gikk i mål. Jentene var på forhånd forberedt på at det kunne bli en tøff kamp og til tider ble det også det. Men Byåsenjentene holdt god stand og gikk til pause med en 7-måls ledelse, 19 – 12.

Alstad med 13

Forran snaut 1400 tilskuere startet Ida Alstad og Byåsen 2. omgang i et høyt tempo. Jentene spilte godt i forsvar og fikk systemene til å funke i angrep. Det var et solid lag vi så på banen.

Til slutt vant Byåsen hele 37 – 23 og topper dermed tabellen før resten av lagene åpner sin sesong i helgen.

Ida Alstad ble Byåsens toppscorer med hele 13 mål. Hun ble også kåret til banens beste spiller.

Byåsens målscorere: Ida Alstad 13(3), Tonje Nøstvold 8(2), Camilla Herrem 5, Jenny Grøtan 4, Raja Toumi 3, Marta Tomac 1, June Andenæs 1, Sara Andersson 1 og Inga Berit Svestad 1.

Her kan du lese hva Nordstrands Blad skriver om kampen.

Intervju med Tonje, Ida og Camilla på TV2 kan du se her.

Alle bildene under er tatt av den svært dyktige håndballfotografen Solfrid T. Nordbakk.